En komedi om en död terrorist: Achmed’s Stand Up Special

Jeff Dunham är en av USA:s mest populära komiker. Med en karriär som sträcker sig över två decennier har Dunham samlat en otrolig skara anhängare och hans komedishow “Achmed’s Stand Up Special” har setts av miljontals människor.

Föreställningen är en komedispecial där Achmed, den döde terroristen, går upp på scenen och berättar skämt. Dunham är Achmeds röst och gör ett fantastiskt jobb med att ge honom liv. Skämten är jätteroliga och kommer att få dig att skratta högt.

Serien finns på DVD, men kan också ses på Netflix.

Andra shower som Jeff Dunham har gjort

Andra shower som Jeff Dunham har gjort inkluderar “Jeff Dunham: Spark of Insanity” och “A Very Special Christmas with Jeff Dunham”. Om du vill ha ett gott skratt, se till att kolla in någon av dessa shower. Du kommer inte att ångra dig!

Jeff Dunham och hans familj

Jeff Dunham är en världsberömd buktalare. Han har uppträtt sedan början av 1990-talet och har vunnit många priser, bland annat ett Peabody Award. Dunhams mest kända buktalarfigurer är Achmed the Dead Terrorist, Walter the Grumpy Old Man, Bubba J och Little Jeff.

Dunham föddes i Dallas i Texas av föräldrar som båda var konstnärer. Dunham började praktisera buktalande vid åtta års ålder och fortsatte att utveckla sina färdigheter under tonåren. Dunham träffade sin fru Audrey när han studerade vid Baylor University. De två gifte sig 1990 och har ett barn tillsammans.

Politik och religion

Dunham är känd för sin politiska och religiösa satir. Han är inte rädd för att driva med politiker eller religiösa personer, och resultatet är alltid roligt. Dunham har sagt att han inte vill vara en “politisk komiker”, utan snarare en komiker som pratar om politik.

Många av Dunhams skämt bygger på det faktum att han är kristen. Han driver ofta med hur kristna beter sig och vad de tror på. Dunham anser dock också att kristendomen är en “kraft för det goda i världen”.