8 populära Youtubers som kommer ifrån Sverige

För dig som gillar Youtube och vill ha tips på olika Youtube-stjärnor som kommer från Sverige så kommer här är en lista med 8 populära Youtube-kanaler som kan vara något för dig.

1) PewDiePie

PewDiePie är en svensk Youtuber som är den Youtubern från Sverige som har flest prenumeranter av alla svenska Youtubers. Han är även en av dom större Youtubers i världen med ca 110 000 000 miljoner prenumeranter och är rankad 3:a på största Youtube-kanal i världen.

Några av dom populäraste videorna på hans kanal är:

2) Therese Lindgren

Therese Lindgren är en svensk Youtuber som är mest känd för sina sminkhandledningar. Hon har även gjort andra videor som vloggar och reaktioner, men sminkhandledning är där hon verkligen briljerar.

Några av dom populäraste videorna på hennes kanal är:

3) Uppdrag: Mat

Uppdrag: Mat är en kanal där Mauri Hermundsson besöker olika gäster där dom lagar mat och provar på nya saker. Ibland så de lagar också bara något som de verkligen gillar.

Några av dom populäraste videorna på hans kanal är:

4) IJustWantToBeCool

YouTube-kanalen IJustWantToBeCool drivs av den svenska humortrion Victor Beer, Emil Beer och Joel Adolphson. På Youtube-kanalen IJustWantToBeCool de gör olika videor/sketcher som ofta innehåller humor och satir.

Några av dom populäraste videorna på deras kanal är:

5) JLC

JLC är renodlad underhållning/humor kanal där  Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Déman testar på att göra spännande och intressanta saker. De gör ofta utmaningar, smaktester och provar olika saker.

Några av dom populäraste videorna på deras kanal är:

6) Anis Don Demina

Anis Don Demina är en svensk YouTuber som är känd för sina musikvideor. Han har också gjort en del vloggar, men musik verkar vara det område där han verkligen briljerar.

Några av de mest populära videorna på hans kanal är:

7) Let’s Feast

Let’s Feast är en kanal som paret och duon Cristian Troncoso Velasquez och Doris Troncoso Velasquez startade år 2015. På deras kanal så de gör videor om mat, recept och smaktester.

Några av de mest populära videorna på deras kanal är:

8) Matkoma

Matkoma är en kanal där man får följa Adam och Anton från Göteborg där dom utmannar varandra i att äta mat. Och det är inte lite mat som dom lyckas att äta upp. Kanalen bjuder på mycket humor och mat runt om i Sverige.

Några av de mest populära filmerna på deras kanal är:

Sammanfattningsvis är detta några av de mest populära svenska YouTube-kanalerna. De erbjuder ett varierat innehåll, från underhållning till humor och mat. Om du letar efter något nytt att titta på är dessa kanaler ett bra ställe att börja.